Főoldal | Információk | Bankroll Menedzsment | Statisztika | Facebook oldalunk | Linkek | Elérhetőségeink
Belépés
Regisztráció
Belépés
Elfelejtett jelszó?
Keresés
   
 

INFORMÁCIÓK

 
Szia!
Köszönjük, hogy az F&M TIPS VIP csoportját választottad!
 
Egy befizetés 3990.- forintba kerül, mely 30 napos tagságra vonatkozik.
Ezzel az előfizetéssel mindenki hozzáférhet azokhoz a VIP tartalmakhoz, amiket csak a befizetéssel rendelkező partnereink olvashatnak. A befizetést követően számlát biztosítunk mindenkinek!
 
Amennyiben csak egy adott tippet szeretnétek megvásárolni, erre is van lehetőség, a 06-90-642-644-es számra kell elküldeni az adott cikk mellett található aktuális kódot, mellyel válasz sms-ben megkapjátok az előfizetők számára írt elemzések tippeit. Az emelt díjas SMS ára 332.- forint, az SMS rendszert a netfizetes.hu KFT. biztosítja (06-70-297-2357).
 
Amit tudni érdemes rólunk: 
olyan már bevezetett stratégiára épülő VIP csoport, melyet az ingyenes felületünkön több hónapon keresztül publikáltunk. A facebook csoportunkban található VIP tippeket és elemzéseket 3. félnek kiadni vagy kimásolni szigorúan tilos! (Ezekkel való visszaélés jogi útra terelhető!). A meccsek, melyekre napi szinten fogadunk szinte az összes fogadási portálon elérhetőek, legyen az papír vagy online felület. Elemzéseink minden nap a dél körül kikerülnek a csoportba, ha nem, azt idejében jelezzük felétek, ill. annak okát is (ilyen pl. ha nincs odds 1-1 amerikai mérkőzésen). Általában 2-5 kielemzett tippel jelentkezünk naponta, melynek tétezése megtalálható mindig az aktuális tipp mellett. Tippeink megjátszása és tétezése mindenki saját felelősségére és bankrolljára van bízva.
Százalékos rendszert használunk és eszerint rangsoroljuk a tippjeinket. Bővebb információk a bankroll menedzselésünkről ITT. A legfontosabb, hogy mindig te döntöd el, hogy mennyivel fogadsz. Ha anyagi kárban részesülsz, felelősséget nem vállalunk érte, mert mindenki fogadása saját felelőssége.
Tippeinket lehetőségeinkhez mérten órákkal a mérkőzések kezdete előtt kitesszük, hogy mindenkinek legyen ideje megjátszani. Ajánlott egyébként az internetes fogadás, hogy 1-2 kattintással is könnyedén követni tudjátok a munkánkat, ill. sok esetben sokkal kedvezőbbek az oddsok és a fogadási lehetőségek. Fontos megjegyezni, hogy nem vagyunk jósok hogy 100%-os "TUTI" tippeket adjunk, de stratégiánknak köszönhetően belefér néhány vesztes tipp is, mert a hosszútávú fogadást tartjuk szem előtt!
 
Sportfogadás terén 12 év tapasztalata van mögöttünk, ráadásul sok más portállal ellentétben a labdarúgáson kívül számos más sportágra is van rálátásunk. Olyan különböző Amerikában kedvelt játékokkal jelentkezünk napi szinten, mint az NBA, NHL, MLB, vagy az NFL. Egész évben figyelemmel kísérjük a tenisz Mastersek történéseit, a különböző ATP és WTA tornákat, de legnagyobb figyelmünket természetesen a 4 Grand Slam tornára és a londoni ATP VB-re összpontosítjuk. Emellett klub és válogatott szinten érkezünk európai kosárlabda, kézilabda, vízilabda vagy éppen darts tippekkel.
Talán sikerünk titka is ebben rejlik, hogy az év 365 napján a napi több 100 sporteseményből nagyon jó százalékban tudjuk a legmegfelelőbb sportágból kiválasztani az aznapi legjobb tippeket, amivel kamatoztatni tudjuk spórolt pénzünket!
 
Ne maradj le te sem az épp aktuális tippeinkről, a facebook oldalunkon lévő értesítési beállításoknál kattintsd be, hogy elsőként értesítsen az oldalon található ingyenes, ill. a csoportban található VIP tartalmakról!
 
 
Banki utalás vagy számlára való befizetés információi:
Számlaszám: 11734107-26076353 OTP Bank, Fodor István
Közleménybe kérjük írd be nevedet és email címedet a könnyebb azonosításhoz. Ezt követően jelentkezz a Facebookon található FMTIPS-VIP zárt csoportba, amit jóváhagyunk az összeg megérkezését követően!
 
Kapcsolat | Impresszum | Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Észrevételek