Főoldal | Információk | Bankroll Menedzsment | Statisztika | Facebook oldalunk | Linkek | Elérhetőségeink
Belépés
Regisztráció
Belépés
Elfelejtett jelszó?
Keresés
   
 
77. ingyenes nap első két szelvénye
Foci tenisz és baseball egyvelege
 

77. ingyenes nap / 1.szelvény: FH: 17:00 ; Odds: 6.85; Tét: 2%
 
FTC - Puskás Akadémia / Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám több mint 2.5 ; Odds: 1.95
Fura ezt kijelenteni egy újonc csapatról, de a bajnokság előtt ha nem is a bajnoki cím megszerzése, de a dobogó reális lehet a Pintér Attila által megerősített felcsúti gárdának. Minden posztra minőségi játékos érkezett, szinte vettek egy komplett nb1-es csapatot, úgyhogy szinten bármelyik meccsen nyerhetnek/pontot csíphetnek el. A hétközi Európa Liga selejtezőn egy olyan motivàlt és jól játszó Fradit láthattunk az első félidőben a kiállításig, mint az elmúlt évek nemzetközi meccsein összesen. Idén egyértelmű céluk visszaszerezni a bajnoki címet, ami ha nem is lesz egyszerű, de jó esélyekkel indulnak. Ebből a mai párharcból szinte bármi kisülhet, egy gólgazdag jó mérkőzést várunk!
 
NY Mets - Colorado / Pontszám kevesebb mint 8.5 ; Odds: 1.85
Mindkét oldalon az adott csapat egyik legjobb dobója fog kezdeni, személy szerint 2 napja várjuk ezt az összecsapás Matz és Hoffman kezdése miatt. Az előző két meccsen záporoztak a pontok, ma szerintünk biztosan nem fognak. Matz utolsó meccsét leszámítva jól dobott az egész szezonban, Hoffman pedig legutóbbi kezdésén majdnem no hitter game-t hozott le, az utolsó dobásai egyikébe hibázott bele, de erre a találkozóra fogadtunk és nyertünk is azzal a választással, úgyhogy ismerős lehet a sztori. Reméljük mindkét dobó minél tovább marad a dombon és 10 pont alá csökkenti ma a runok számát a fent említett két Úriember.
 
Cincinnati - Washington Hazai ; Odds: 1.90
Tegnap újra sima győzelmet söpört be a Washington zsinórban már másodszor és az előző baseball elemzésben említettük, hogy a mai találkozó lesz az a Cincinnati számára, amit a négy közül a legnagyobb eséllyel megnyerhet. Egyrészt már szerintünk kiütötték magukat erre a szériára a fővárosiak, másrészt Roark kezdése semmire sem garancia, de hogy győzelemre nem az biztos, harmadrészt pedig tegnap az utolsó két inningben láthattuk, hogy amint egy gyengébb képességű pitcher került a dombra a hazaiak 7 pontot is szereztek. Mivel a Reds oldalán Bailey se a világ legjobb dobó játékosa, ezért sok pontra van kilátás és talán be is áldozzák a vendégek ezt a találkozót. A 2. szelvényen látható H+10.5+ fogadás is ezen érvelés mentén született meg és azért az oddsért cserébe (kiegészülve a Roger tippével) egy elég kövér oddsot találhatunk el!
 
2.szelveny: FH: 15:00 ; Odds: 11.40 ; Tét: 1%
 
Cilic - Federer / Pontos végeredmény Federer 3-1 ; Odds: 3.00
Federer eddig szettveszteség nélkül hozta az egész tornát és úgy játszik, mintha kb. 24 éves lenne. Extramotivált és nem is lehet más kimenetele ennek a tornának, mint az ő győzelme. Azért ehhez persze Cilicnek is lesz 1-2 szava, a szervakirály igyekszik majd megnehezíteni az abszolút favorit dolgát és a remek szervajátéka miatt úgy érezzük talán egy tie brek szettgyőzelmet elcsíphet, mert Federer ha a saját játékát hozza, akkor egy Cilic kaliberű fogadójátékosnak nem sok esélye van brékelni. Már csak a nagyszámok törvénye és a magas odds miatt is 3-1-et teszünk erre a meccsre még ha simán benne is van a pakliban a 3-0 is a svájci javára, 1%-ot a bankunkból megengedhetünk magunknak!
Cincinnati - Washington / Hazai és pontszám több mint 10.5 ; Odds: 3.80
 
Elemzés az előző szelvénynél!
 
Hamarosan jön a 4%-os elemzés is!


Készült: 2017-07-16 13:30:55

Ezt a cikket 251 alkalommal olvasták.

 
Kapcsolat | Impresszum | Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Észrevételek