Főoldal | Információk | Bankroll Menedzsment | Statisztika | Facebook oldalunk | Linkek | Elérhetőségeink
Belépés
Regisztráció
Belépés
Elfelejtett jelszó?
Keresés
   
 
All Star formát várunk két pályán is
Igyekszünk a tegnapi jó formánkat átmenteni a mai napra is
 

76. ingyenes nap / 2. szelvény: FH: 22:05 ; Odds: 2.65; Tét: 4%

Boston Red Sox - NY Yankees Hazai ; Odds: 1.58

Reggel írtunk a nem mindennapi Boston győzelemről, amire 1956 óta nem volt példa, kiszenvedett, de nagy siker volt ez a Red Sox számára a történelem egyik legnagyobb párharcán. Ma folytatódik a széria a 2. mérkőzéssel, hazai dombon az általunk már sokszor fogadott (..és nyert) Sale kezd, aki az All Star mérkőzésen való szereplésével megmutatta, miért ő a liga egyik legjobb dobója, ugyanis a legjobb ütők ellen is jelesre vizsgázott az "általa vállalt" 2 inningben. Az amerikai liga keleti régiójának rangadóján hasonló feladat elé lesz állítva, hibátlanul (max 1-2 runnal) kellene lehoznia a meccset az Aaron Judge-al felálló vendégekkel szemben, ami nem lesz egy egyszerű feladat, de egy jó Red Sox ütősorral kiegészülve ma is egy szoros, de fontos győzelmet arathatnak a hazaiak.

Baltimore Orioles - Chicago Cubs Vendég ; Odds: 1.68

Tegnap a Cubs 8-0-ás vezetésről majdnem elbukta a meccset, aztán a 9.inningben még összehoztak valahogy egy pontot és sikerült kiszenvedni a simának tűnő mérkőzést. Ma hazai oldalon Miley kezd, aki ellen már sokszor nyertünk, a vendégek az ő kezdésével ma is elérhetik a tegnapi pontszámukat és ahhoz, hogy a hazaiak ne érhessenek a nyomukba Jake Arrietát fogják a dombra küldeni, aki a tavalyi szezon bajnok csapatának legjobb átlagával rendelkező dobója volt. Igaz az idei formája elmarad a várttól, de még mindig klasszisnak számít (de legalábbis sokkal jobb Mileynál) és mivel úgy tűnik rálépett a gázra a címvédő, hogy odaérjen a rájátszásba, ma is bátran fogadunk az előbbiek ismeretében a Cubsra.

3. szelvény: FH: 23:45; Odds: 2,43; Tét: 2%

Miami Marlins - LA Dodgers Vendég ; Odds: 1.57

Wood az egyetlen dobó a ligában, aki 10-0-ával áll, ez köszönhető természetesen a Dodgers támadósorának is, de az ő kezdése ebben a szezonban jó ómen a csapat számára. Tegnap a 9. inningben Puig 2run HR-jának köszönhetően a végén megfordították a meccset, ami végig a hazaiaknak állt, ma szerintünk nem fog a Marlins 2-3 pontnál többet szerezni, ami elég lehet a nemzeti liga listavezetőjének a győzelemhez!

Cincinnati Reds - Washington Nationals Vendég ; Odds: 1.55

A másik All Star kezdő hétközben az a Scherzer volt, aki ma kezd a Nationals dombján. Tegnap egy sima 5-0-ás győzelmet aratott a fővárosi gárda a Reds otthonában, rossz hír a hazaiak számára, hogy ma sem jobbak a kilátásaik. A vendégeknél a még rutintalan 24 éves Castillo fog kezdeni, viszont elég jó statisztikával rendelkezik 4 meccsén 30 Strikeoutjával, ő az aki kicsit szorosabbá tudja majd tenni a találkozót, de Harperrel az élen ez valószínűleg kevésnek fog bizonyulni a Washington ütősorával szemben. Holnap egyébként Roark lesz a kezdő pitcher a Nationalsban, a hazai csapat valószínűleg majd azt a találkozót akarja megnyerni, mert ott mutatkozik a legtöbb esélyük a győzelemre a széria 4 meccséből.



Készült: 2017-07-15 13:48:18

Ezt a cikket 246 alkalommal olvasták.

 
Kapcsolat | Impresszum | Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Észrevételek