Főoldal | Információk | Bankroll Menedzsment | Statisztika | Facebook oldalunk | Linkek | Elérhetőségeink
Belépés
Regisztráció
Belépés
Elfelejtett jelszó?
Keresés
   
 
EL selejtezőkkel megyünk tovább
Ebben a posztban láthatjátok mindkét mai szelvényünket
 

74. ingyenes nap / 1. szelvény: FH: 20:45 ; Odds: 2.81 ; Tét: 4%

Aberdeen - Siroki Brijeg / Hazai csapat gólszám több mint 1.5 ; Odds: 1.70

Tegnap írtunk bővebben a brit csapatok mentalitásáról, keménységéről, ill. kupameccsek hangulatáról. A Dundalknak sikerült is megfogni a nagynevű Rosenborgot. Ma Skócia 2. legerősebb együttese fogadja bosnyák ellenfelét, hasonlóan a tegnapi izraeli-magyar párharchoz jóval erősebb a hazai együttes a vendégnél (annak ellenére, hogy a Honvéd azért szépen helytállt tegnap este). Egy biztos 2-3 gólos győzelmet várunk ma a skótoktól, hogy nyugodtan mehessen a visszavágóra, ezt pedig 1.70-es oddson tudjuk megfogadni, ami nálunk a nap oddsa!

FTC - Midtjylland / Mindkét csapat szerez gólt ; Odds: 1.65

Magyarként írva is azért a párharc egyértelmű favoritja a dán együttes, bár hazai pályán meg kell mutatnunk, hogy nem lehet leírni a Fradit, még ha a tavalyi év nem is úgy sikerült a zöld-fehéreknek, ahogy azt várták. Összeszokott együttesről van szó, a sérültlistán csak Böde és Otigba az akik nem végezhettek 100%-os edzésmunkát. A párharc első meccsén mindenféleképpen gólt-gólokat kell szereznünk, hogy maradjon esélyünk a visszavágókra. Nemzetközi színtéren azért jóval rutinosabb a dán csapat, akiknek az utóbbi években volt 1-2 komolyabb eredményük. Végül a gól-gól opció mellett döntöttünk, mert ebben látjuk a legnagyobb értéket fogadás szempontjából!

 

2. szelvény: FH: 21:00 ; Tét: 2% ; Odds: 1.90

Shamrock Rovers - Mlada Boleslav / Kétesély: Hazai vagy döntetlen

Nem írjuk le mégegyszer a brit csapatokkal kapcsolatos véleményünket, a Shamrock meghatározó csapat ebben a szezonban is az ír bajnokságban és cseh ellenfele semmivel nem rutinosabb csapat mint ők, a hazai pálya pedig mindenképp mellettük szól. Kétesélyes fogadást majdnem 2-es oddsért megfogadni hazai pályán...kihagyhatatlan!

Gondolkoztunk még 1-2 opción, hogy mit lehetne mellé tenni a 2%-os szelvényre, de annak ellenére, hogy vannak csábító oddsok mint pl. a Gatalasaray idegenben (akiknél valószínűleg nem játszik Derdyiok és Belhanda), a Fradi kap két gólt otthon (2.05), vagy a Vidi nyer idegenben (1.65-ért még ha gyengébb is az észt ellenfél szerintünk nem éri meg), úgyhogy maradtunk végül ennél az egy biztosabb választásnál!

 

Sok szerencsét mindenkinek ma is!



Készült: 2017-07-13 16:05:43

Ezt a cikket 271 alkalommal olvasták.

 
Kapcsolat | Impresszum | Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Észrevételek