Főoldal | Információk | Bankroll Menedzsment | Statisztika | Facebook oldalunk | Linkek | Elérhetőségeink
Belépés
Regisztráció
Belépés
Elfelejtett jelszó?
Keresés
   
 
Ma Wimbledon az úr
A mai napon csak az angliai torna tippjeivel érkezünk, de jut bőven esemény onnan is
 

Ma szinte az összes női teniszmeccset 3 szettesre, de legalábbis játékszám felettire gondoljuk, elég szép mezőny gyűlt össze, ki-ki meccsek várhatók, úgyhogy időrendben megyünk (más értelmes fogadás híján a mai napon, hiszen baseballban az All-Star meccs miatt legközelebb csak pénteken lesz forduló) és érdemes figyelni mert úgy fogadunk majd, hogy az előző eredmények függvényében tesszük a következő fogadásokat! Az összes bejegyzést ez a poszt alatt fogjuk publikálni, ezért érdemes bekapcsolni a posztkövetést, hogy új tipp esetén értesüljetek róla!

 

7.nap FH: 14:00 Tét: 4%

Bautista - Cilic Több mint 38.5 játékszám; odds: 1.75
Mai legbiztosabb választásunk a férfi mezőnyből érkezik, a szervakirály Cilic fogadja az egyik legnagyobb küzdő Bautistát, aki nem mellesleg egyik legjobb szezonját futja idén. Cilic szervajátéka már alapból magában hordozza a hosszú játékokat (akár több tie breaket is), de nem gondoljuk hogy ezt a párharcot bárki meg tudja nyerni 3-0-ra a másik ellen! Pontszám feletti választásunk a legjobb opció mára!

 

7.nap/2. FH: 12:30 Tét: 2% Odds: 3.74

Ostapenko - Svitolina Több mint 21.5 játékszám; odds: 1.70

Kerber - Muguruza H; odds: 2.20

Tehát időrendben haladunk, az első 4 meccsből ezt a két találkozót választottuk, mivel Rybarikova formáját tekintve lehet nem ad esélyt a fiatal Marticnak, ill. Radwanska kiszámíthatatlan játékát ismerve Kuznetsova lehet túl hamar lerendezi a meccset. Visszatérve tehát a választásainkhoz, a friss Roland Garros győztes Ostapenko nehezen indította a füves szezont, de mostanra már felvette a ritmust és Giorgi ellen már két szettben tudott nyerni. Vele szemben az idei wimbledoni tornán sokszor underdogként szereplő (bár a ranglistás helyezése sem ezt mutatja) Svitolina fog állni és egy szinte biztosan 3 szettes találkozót fogunk látni, amelyiken bármelyikük nyerhet.
Bár Kerber idén csak itt Wimbledonban tud felmutatni bármilyen értelmes eredményt, azért a világranglista vezetőjének ez az igazi terepe és az a Muguruza, akinél manapság nincs kiszámíthatatlanabb formája senkinek a mai női mezőnyben, nálunk semmiképp nem lehet esélyesebb a spanyol ezen a találkozón. Itt is 3 szett jöhet össze, de félünk hogy ha Muguruza bal lábbal kel ebből lehet 6-2 6-2 is, ill. egy világelsőre 2.20-ért bármit is fogadni kihagyhatatlan opció!

 



Készült: 2017-07-10 10:58:55

Ezt a cikket 342 alkalommal olvasták.

 
Kapcsolat | Impresszum | Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Észrevételek