Főoldal | Információk | Bankroll Menedzsment | Statisztika | Facebook oldalunk | Linkek | Elérhetőségeink
Belépés
Regisztráció
Belépés
Elfelejtett jelszó?
Keresés
   
 
Több meccset több szelvényen
Többféleképpen tesszük ma a meccseket különböző szelvényeken
 

1. szelvény: FH: 16:00 ; Odds: 4.89 ; Tét: 2%

Metallurg Magnitogorsk - Avtomobilist Yekaterinburg: Hazai - 3 esély ; ~ 1.58

Gyirmót - Dorog: Hazai ; ~ 1.90

Liverpool - Hoffenheim: Hazai ; ~ 1.61

- Megkezdődött az orosz hokiliga és az első napi döntetlenes próbálkozásunk után megtesszük az első komolyabb mérkőzésünket, ahol a tavalyi döntő másik résztvevője a Mettalurg lép pályára. A Yekaterinburg tavaly a 9. helyen végzett, így nem került be a rájátszásba, míg 2 évvel ezelőtt pont a Metallurg gárdáját kapta ellenfelül a rájátszás első körében ahol végül búcsúzott. A hazaiak pályája komoly pályaelőny a részükre, legutóbbi találkozásuk is 6-0 arányú hazai győzelemmel zárult, azaz ha terem is babér a vendégeknek a bajnokságban, az biztosan nem a tavalyi döntős otthonában fog megtörténni. Egyetlen rizikó, hogy az első meccsüket játszák a csapatok, de bízunk a tavalyi döntős erejében, hogy meggyőző játékkal nyerik meg a mai találkozót.

- A Gyirmót felemás teljesítményt nyújtott az első 4 fordulóban az NB2-ben, egy szerény 1-1-es budaörsi szezonnyitány után kiütötte hazai pályán a ZTE-t, majd szintén két feljutásra pályázó csapat ellen sima 3-0-ás vereséget szenvedett a Nyíregyháza és a Kisvárda ellen. A Dorog az előző fordulóig még nyeretlen volt, hétvégén pedig az addig még hibátlan Nyíregyházát múlták felül meglepő magabiztossággal, ami nagy eredmény, de nem igazán tudjuk hova tenni. A két csapat játékerejét és céljait nem lehet összehasonlítani, a két zakó után pedig a Gyirmótnak muszáj lesz újra meccseket nyerni, amire a Dorog tökéletes ellenfél, plána ha ilyen oddsot adnak a győzelmükre.

- A Liverpool meglepő magabiztossággal nyerte idegenbeli találkozóját a Hoffenheim otthonában, a vendégek erejéből mindössze egy szépítő gólra futotta és ez a teljesítmény nagyon kevésnek fog bizonyulni az Anfield Roadon. Klopp nem fogja a véletlenre bízni a BL főtáblás lehetőséget, biztosan nem fognak x-re játszani és elnézve a Pool idei támadójátékát Salah és Mané gondoskodhat a mai győzelmükről.

2. szelvény: FH: 16:00 ; Odds: 3.00 ; Tét: 2%

Metallurg -1.5 Hendikep győzelme ; ~ 2.00

Liverpool rúgott gólok száma több mint 1.5 ; ~ 1.50

3. szelvény: FH: 16.00 ; Odds: 1.58 ; Tét: 4%

Metallurg: Hazai

4. szelvény: FH: 20:45 ; Odds: 3.66 ; Tét: 2%

Köbenhavn - Qarabag: Hazai ; ~1.83

Slavia Praha - Apoel Nicosia: Mindkét csapat szerez gólt ; ~2.00

 

 



Készült: 2017-08-23 11:55:46

Ezt a cikket 176 alkalommal olvasták.

 
Kapcsolat | Impresszum | Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Észrevételek