Főoldal | Információk | Bankroll Menedzsment | Statisztika | Facebook oldalunk | Linkek | Elérhetőségeink
Belépés
Regisztráció
Belépés
Elfelejtett jelszó?
Keresés
   
 
Vegyes - 4%
két kielemzett szelvény, 4 esemény, 3 sportág
 

FH: 18:30 ; Odds: 2.87 ; Tét: 4%

Kyrgios - Dolgopolov: Hazai ; Odds: 1.57

Kyrgios a legkiszámíthatatlanabb, egyik legtechnikásabb és legnagyobb ígérete a férfi tenisznek, képes a legsimább győzelmekre bárki ellen, de ha épp kedve úgy adódik elütögeti a labdákat a pályán kívülre, hogy gyorsan véget érjen a meccs. Ez az egyetlen buktatója a mai fogadásunknak, mert Dolgopolovnál sokkal összetettebb játékos, amit ranglistás helyezésük is mutat (23. - 71.). Tegnap az ausztrált lemosta a világranglista 13. helyezettjét két sima 6-2 6-3-as szettben, úgyhogy teniszben számítva arany oddson fogadhatunk a mai győzelmére.

Washington Nationals - Los Angeles Angels / Hazai, Roark és Nolasco kezdésével ; Odds: 1.83

Tegnap a fővárosiak megszakították az Angels nagy menetelését, Gonzalez ahogy vártuk simán lenullázta őket, mindössze 2 hitet engedett és mondhatni könnyed 3-1-es győzelmet értek el, mivel várható volt, hogy Skaggs nem az a dobó, aki nyerni tudna a Nationals Parkban. Ma Nolasco kezdése szintén egy olyan hasonló képet mutat felénk, hogy az Angels csak túl akar lenni a Nationals elleni szérián, mert mindössze 5 kezdését tudta megnyerni 24 pályára lépéséből (5.24 ERA), utóbbi két meccsén az Oakland és a Seattle ellen 10 runt engedett, ami egy szintén jó alap lehet egy újabb washingtoni nyertes tippünkhöz. Utóbbi 4 alkalommal, amikor a fővárosiakra fogadtunk kivétel nélkül nyertesen hagyták el a pályát, ebben segítségünkre lehet ma Roark is, akinek legutóbbi kezdésével is nyertünk, hiszen már koránt sem az a dobó, aki az év elején volt, összeszedett dobásainak köszönhetően rendre esélyesként várhatjuk az ő nevével kezdett mérkőzéseket.

FH: 20:45 ; Odds: 2.97 ; Tét: 4%

Basaksehir - Sevilla / Mindkét csapat szerez gólt / Odds: 1.80

Idén rátett még egy lapáttal a tavalyi keretre az isztambuli csapat, Ahmed Avci edző nevével végződő csapatot olyan nemzetközileg is jegyzett játékosok alkotják a kaputól egészen a csatársorig mint pl. a török válogatott kapus Babacan, a rutinos román belső védő Epureanu, az Arsenalban és a Manchester Cityben 14 évet lehúzó és több mint 300 meccset játszó balhátvéd Clichy, a svájci válogatott Inler, a rutinos holland válogatott szélső Elia, vagy a togoi Adebayor, akit valószínűleg senkinek nem kell bemutatni. A csapaton semmilyen teher nincs, mert esetleges búcsújukat követően az Európa Liga főtábláján találják a nevüket, úgyhogy nyugodtan játszhatnak, ez pedig hazai pályán főleg Adebayorban bízva gólokban mutatkozhat be. Azért a párharc esélyese természetesen a Sevilla, akik az utóbbi évek egyik legjegyzettebb csapata az európai top futballban, tétmérkőzésük idén még nem volt, de legutóbb pl. a Romát sikerült legyőzniük 2-1 arányban felkészülési meccsen. Komoly erősítés lehet idén Jesus Navas ill. Nolito érkezése, ők lehetnek a csapat segítségére abban hogy biztos legyen a továbbjutás, mert idegenben fontos lenne egy gól megszerzése, hogy előnnyel várhassák a hazai visszavágót. Tegnap mindössze egy találkozón született gg opció, szerencsére pont az általunk választott Liverpool mérkőzésen, reméljük ma már több találkozón köszön be mindkét fél, köztük a mi párharcunkon is.

Celtic - Astana / Hazai csapat gólszáma több mint 1.5 / Odds: 1.65

A Celtic idén nem kápráztatott el senkit a gólokkal a nemzetközi meccsein (azért a Linfieldet ne vegyük bele ebbe a felsorolásba), a Rosenborg ellen 180 perc alatt mindössze 1 gólt szerzett, igaz elegendő volt a továbbjutáshoz, de pl. a hétvégi Patrick elleni meccsén is tartalékolt és csak 1 gólt szerzett. Ma már nem bízhatják a véletlenre/szerencsére a sorsukat, azért egy kazah kaland nem biztos, hogy egyszerűnek fog ígérkezni, ezért muszáj lenne hazai pályán eldönteni a párharc sorsát. Celticre hazai pályán mindig örömteli ha már tudunk 1.5 gól fölé is fogadni, legutóbbi játékunk alkalmával a Rosenborg ellen érintetlen maradt a háló, bízunk abban hogy ma kiszakad a hazai gólzsák!



Készült: 2017-08-16 10:29:15

Ezt a cikket 180 alkalommal olvasták.

 
Kapcsolat | Impresszum | Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Észrevételek