Főoldal | Információk | Bankroll Menedzsment | Statisztika | Facebook oldalunk | Linkek | Elérhetőségeink
Belépés
Regisztráció
Belépés
Elfelejtett jelszó?
Keresés
   
 
Első szombatunk a topligákban
Mára is a legkomolyabb elemzésekkel készültünk
 

1. szelvény

FH: 13:30 ; Tét: 6%

Watford - Liverpool / Vendég, Odds: 1.61

Várható kezdőcsapatok:
Gomes - Janmaat Prödl Britos Holebas - Hughes Chalobah - Amrabat Capoue Cleverley - Gray
Mignolet - Alexander Matip Lovren Moreno - Wijnaldum Henderson Can - Mané Firmino Salah
 
Sérült játékosok:
Watford: Zarate, Kabasele, Djédjé, Deeney, Catchart, Hoban
Liverpool: Lallana, Ings, Sturridge, Coutinho, Clyne
 
A vörösök az egyik legjobb felkészülési szezonon vannak túl, ráadásul egyre bővebb keret áll rendelkezésükre, minden posztra minimum 2 minőségi játékosuk van, de elég ha csak a támadósor erejét vizsgálgatjuk: Origi Sturridge Solanke Ings Coutinho Lallana Firmino Salah Mané Woodburn. Három támadós játékrendszerben szinte minden játékos tud a támadósor bármely posztján játszani és a 10 támadó szellemű játékos egyaránt osztozott gólokon-gólpasszokon a preseason meccseken, ami egy egészséges harcot jelent a csapatba kerülésért. A hiányzók közül Lallana 3 hónapra kidőlt, Ings 1 év után kezd újra edzeni, Clyne kihagyta a felkészülési szezont sérülése miatt, Sturridge és Coutinho pedig a felkészülési meccseken szedtek össze kisebb sérülést, ill. a Coutinho körüli átigazolási mizéria is lehet a várható kimaradás oka. Talán a Suarezzel felálló Liverpool volt utoljára ilyen erős, reális lehet idén ha nem is a bajnoki cím, de a dobogó megszerzése, amelyhez a Watfordhoz hasonló középcsapatok ellen kötelező a győzelem. A felkészülési meccseken többek között az Atletico Madrid, Bilbao, Bayern München vagy a Leicester ellen is megmérették tudásukat, melyeken 6 győzelem mellett 2 döntetlent értek el. A fent említett hazai kezdőcsapat semmivel nem tűnik erősebbnek, mint a tavalyi évben, legutóbb az oldalunk indításának első napján találkoztak egymással május elsején, akkor a gg opciót választottuk és végül Can látványos góljával nyertek a vörösök 1-0-ára. Most ez a különbség előreláthatólag nagyobbnak ígérkezik és nem érezzük, hogy lenne esély gólváltásra a csapatok között, viszont a hendi opció helyett megelégszünk 1.61-ért a szimpla vendég kimenetellel is 6%-os téten.

2. szelvény:

FH: 16:00 ; Odds: 4.27 ; Tét: 2%

Everton - Stoke / Hazai, Odds: 1.70
 
Várható kezdőcsapatok:
Pickford - Holgate Keane Williams - Davies Klaassen Gueye Schneiderlin Baines - Rooney Ramirez
Butland - Johnson Zouma Shawcross Pieters - Cameron Fletcher - Shaqiri Allen Sobhi - Berahino
 
Sérült játékosok:
Everton: Funes Mori, Barkley, Coleman, Bolasie, McCarthy, Lennon
Stoke: Tymon, Ireland, Afellay, Bojan
 
Az Evertont rendesen sikerült megerősíteni a nyáron, megvették azt a Pickfordot, aki a Premierleague legdrágább kapusa lett, a védelmet Keane vezetheti ezentúl, a középpálya motora a holland Klaassen lesz, míg a támadósorba vettek egy komplett duót a nagy visszatérő Rooney és a fiatal spanyol Sandro Ramirez személyében. A padon továbbá olyan rutinos játékosok állnak rendelkezésre mint Jagielka, Barry, Mirallas vagy Stekelenburg, azaz idén tényleg komoly célokért küzdhet Liverpool kék fele. Természetesen a Stoke is tele van rutinos sok csatát megélt játékosokkal, elég ha csak Shaqiri Bojan Afellay vagy Crouch nevét említjük a támadósorban, akik szinte minden meccsen képesek lehetnek 1-1 gólra, de a csapat átlagéletkora az egyik legidősebb a mezőnyben, amit idegenben biztosan jobban megéreznek majd a szezonban, ha végig kell 
védekezni 70-80 perceket. Az 1.70-es odds hazai pályán pont a vendégek veszélyessége miatt ilyen magas, de úgy gondoljuk a remek felkészülés és az új játékosok érkezésével végül hazai kimenetel lesz ma a nyerő választás.
 
 
FTC - Paks / Hazai, Odds: 1.55
A Fradi 4 meccsen 1 győzelmet tud felmutatni, épp itt az ideje már elkezdeni gyűjtögetni a pontokat. Olyan mérkőzést várunk, mint legutóbb a Mezőkövesd elleni 5-0-ás győzelem alkalmával, különben már a szezon elején elbúcsúzhatnak a bajnok címtől, ha otthon egy Paks szintű csapatot nem tudnak legyőzni. A Paks hétvégén szerezte meg végre első győzelmét, ez némi nyugalmat biztosít a játékosoknak és a vezetőségnek, ezért 
valószínűleg nem az Üllői úton fognak megszakadni a három pontért.
 
Hull City - Burton / Hazai, Odds: 1.62
A Hull pontot szerzett idegenben a feljutásra pályázó Villa otthonában, viszont az x után hazai pályán a tavaly épphogy bentmaradó Burton ellen illene a győzelem kiharcolása. A Premierleague búcsú után idén nekik is csak az azonnali visszajutás lehet a cél, így az ehhez hasonló találkozókat muszáj megnyerniük otthon.


Készült: 2017-08-11 23:36:03

Ezt a cikket 609 alkalommal olvasták.

 
Kapcsolat | Impresszum | Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Észrevételek