Főoldal | Információk | Bankroll Menedzsment | Statisztika | Facebook oldalunk | Linkek | Elérhetőségeink
Belépés
Regisztráció
Belépés
Elfelejtett jelszó?
Keresés
   
 
Baseball 08.04.
Továbbra is a hazai pálya élvez előnyt
 

FH: 23:45 ; Odds: 2.64 ; Tét: 4%

Houston Astros - Toronto Blue Jays: Hazai ; Odds: 1.60 / Peacock és Valdéz kezdésével

Komoly gondok vannak a Blue Jays-nél pitcher fronton, ha a 6.59 ERA mutatóval rendelkező César Valdézt kell kezdetniük a dombon, vagy csak látják, hogy az utóbbi meccseken annyira nem megy az Astros ütősorának, hogy úgy gondolják végre lendületbe hozzák őket. Peacock mindenesetre 9-1-es mutatójával ma már tényleg nem fog sok esélyt adni az ellenfélnek, ebből a kombinációból pedig ha a Houston nem kerül ki győztesen akkor tényleg soha a zsinórban 3 elveszített otthoni meccs után.

Colorado Rockies - Philadelphia Phillies Hazai ; Odds: 1.64 / Freeland és Velasquez kezdésével

A Phillies részéről nem tartjuk túl jó ötletnek a 2-6-os mutatóval rendelkező Velasquezt a dombra állítani kezdőként a Rockies-zal szemben, ráadásul Freeland 11-7-es kezdése több mint bíztató a hazaiak szempontjából. Amerikában is meleg szelek fújnak, lehet azért nem megy mostanában a csapatoknak a pontszerzés, de a Coloradot az utóbbi 3 meccsen megállította az 5 szerzett pont. Ha Freeland jó kezdést produkál ez a szám ma is elég lehet a hazaiaknak, amihez reméljük Velasquez is rátesz egy lapáttal és eljutnak 6-8 pontig is.

 

FH: 20:20 ; Odds: 3.25 ; Tét: 2%

Boston Red Sox - Chicago White Sox / Red Sox -1.5 Hendikep győzelme ; Odds: 1.95 / Rodriguez és Rodon kezdésével

A Red Sox tegnap is megmutatta mennyit ér már idén a gyengébbik Chicagoi alakulat, leginkább semennyit...a keret nagy részét az elmúlt hetekben kiárulták, így fiatalokkal teli csapattal vágnak neki a szezon hátralévő részének. Első körben ez 9 pontot eredményezett a Bostonnak, de sokkal több reményt ma Rodon kezdésébe sem fektethetnek (1-4 ; 5.23 ERA). A támadósor összetétele  továbbra is a legjobbak között van a Red Soxnál, szinte bármilyen felállásban képesek változatos ütőjátékra, a tegnapi 9 szerzett run mellé is 15 hit párosult. Ha tegnap Porcello kezdésével jött a hendi, akkor ma Rodriguezzel az élen sem lehet túl nagy akadály, főleg ha az ütősor hasonlót produkál a tegnapihoz.

Chicago Cubs - Washington Nationals: Hazai ; Odds: 1.66 / Hendricks és Roark kezdésével

Tegnap végig az eredmény után futott a Cubs, ezért ma hogy ne essenek hasonló csapdába Hendrickset jelölték kezdő dobónak, akivel legutóbb májusban vesztett mérkőzés a chicagoi gárda. Utóbbi 2 meccsén 9.1 inning alatt mindössze 2 runt engedett ellenfeleinek, azaz joggal bízhat az ő kezdésében a vezetőség. Roarkról már sokat írtunk, nem az ő kezdése a garancia továbbra sem a Nationals számára, mert nagyon sok rizikót rejt az ő játéka. A tavalyi bajnok ellen kicsit rizikósnak tűnik az ő kezdése, valószínűleg szükség is lesz majd a bullpenre a 4-5. inning környékén. Legutóbbi 3 találkozóján a Cubs 16, 0 és 8 pontot produkált, tehát ha valamilyen extra dobó nem szűkíti le a játékukat, akkor ez az ütősor igencsak termékeny tud lenni, de Roarkot nem sorolnánk ebbe a kategóriába.



Készült: 2017-08-04 15:45:37

Ezt a cikket 163 alkalommal olvasták.

 
Kapcsolat | Impresszum | Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Észrevételek