Főoldal | Információk | Bankroll Menedzsment | Statisztika | Facebook oldalunk | Linkek | Elérhetőségeink
Belépés
Regisztráció
Belépés
Elfelejtett jelszó?
Keresés
   
 
Keuchel újra a dombon!
Mai baseball választásaink
 

FH: 23:45 ; Odds: 3.08 ; Tét: 4%

Detroit Tigers - Houston Astros / Astros -1.5 Hendikep győzelme ; Odds: 1.86

Keuchel sérülését követően újra kezdő pitcher lesz ma éjszaka, aki június 2. után először áll a dombra. Wood múltkori hibája után (amiről írunk majd lentebb) ő lépett elő a legjobb ERA mutatóval rendelkező (és még hibátlan kezdéssel álló) játékossá, 9-0 - 1.67 ERA. Óriási, páratlan adatok ezek a 29 éves dobótól, amivel meggyűlhet ma a baja a Tigersnek. Hazai oldalon Zimmermann kezdése nem túl bíztató tekintve 6-8-as győzelmi mutatóját (5.81 ERA) és ahogy ilyenkor rendre írni szoktuk, főleg az Astros ütősorával szemben. Elcsépeltnek tűnő mondatok, de 599 runt rajtuk kívül idén nem ért még el senki. Philadelphiát elhagyva (ahol a párharc utolsó meccsén egy 9-0-ás vereségbe szaladt bele a listavezető) 1 napos pihenőt követően tehát ma Detroitban bizonyíthatják, hogy nem véletlenül állnak az American League első helyén.

LA Dodgers - SF Giants / Dodgers -1.5 Hendikep győzelme; Odds: 1.66

A Dodgers 34 meccsen aratott 30 győzelme után 2 vereséget szenvedett otthon az Atlanta ellen, ezek közül legfájóbb a párharc 2. ütközete volt, ahol a már említett Wood kezdett és csúnyán lerontotta az addig tökéletes átlagát. 4.2 inning alatt 9 runt engedett, majdnem fele annyit, mint az azt megelőző 11 kezdésén összesen (előtte 11/17 run), úgyhogy ezt a kisiklást ma mindenképpen helyre kell hoznia! Talán nem is lehet jobb alany ennél a Giants, akik az idei gyengécske szereplésükkel az utolsó előtti helyen állnak és a 3. legkevesebb (407) runt tudták összehozni, Wood szezonbéli statisztikáját ismerve pedig ma nemigen éri el ez a szám a 410-et. Ráadásul a vendégek sem tették ma oda magukat a dobóválasztással kapcsolatban, Moore 3-10 (5.82 ERA) mutatójánál kevés gyengébb van a ligában. A Dodgers tehát a múltkori 2 veresége után újra talpraállt és zsinórban 5 meccset nyertek újra, ezekkel a dobófelállásokkal pedig mindkét meccsen sima győzelmet várunk!

FH: 23:45 ; Odds: 2.58 ; Tét: 2%

Washington Nationals - Colorado Rockies / Pontszám több mint 8.5 ; Odds: 1.66

Detroit Tigers - Houston Astros Vendég ; Odds: 1.55

A Houstont kiveséztük, 1.5 feletti oddsért a sima választást sem tudjuk kihagyni, tegnap pedig nyertünk volna a Nationals gálával, ha a Cleveland megerőltette volna egy kicsit magát. Az a gála tehát tegnap 15-2-nél ért véget úgy, hogy a Washington a 4. inning végén már leállt és lehozta nullára a meccset, mondjuk ez várható volt a Brewers újonc kezdő dobójától. Ma Roark kezd a hazaiak dombján, aki ellen már sokszor nyertünk, ma azért ezt nem kockáztatjuk meg, de a Rockies rendelkezik olyan jó ütősorral, hogy idegenben is szerezzen 3-4 pontot, amihez akkor már alig kell hozzátennie a tegnapiból a vendéglátóknak. Ez a 8.5 szerintünk egy kicsit el van mérve, főleg a tegnapi ütközet után, így pontszámban ma ez a nyerő választás nálunk!



Készült: 2017-07-28 13:05:52

Ezt a cikket 167 alkalommal olvasták.

 
Kapcsolat | Impresszum | Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Észrevételek