Főoldal | Információk | Bankroll Menedzsment | Statisztika | Facebook oldalunk | Linkek | Elérhetőségeink
Belépés
Regisztráció
Belépés
Elfelejtett jelszó?
Keresés
   
 
Nem bírunk a Washingtonnal..
Vagy a Cincinnati ilyen gyenge most, vagy a Washington szárnyal mérkőzésről mérkőzésre, de ebből csak egy valami sülhet ki...
 

78. ingyenes nap / 3. szelvény: FH: 18:35 ; Odds: 1.95 ; Tét: 4%

(1-2. szelvényünk a facebook oldalon elérhető)

Cincinnati Reds - Washington Nationals / -1.5 Washington (Hendikep 1.5) 

Már csak két nap van hátra ingyenes publikálásunkból, rá is lépünk a gázpedálra! ...vagyis igazából nagyon nehéz dolgunk nem lesz látva a tegnapi, ill. az elmúlt 3 nap baseball történéseit. Mióta visszajöttek az All Star szünetről a srácok a Reds egyszerűen képtelen megbírkózni a Nationals támadósorával. Ha egy csapat a Washington leggyengébb dobójával Roark-kal sem tud megbírkózni, akkor ott valami nagyon nincs rendjén, mert ma Strasburg kezdésével az esélyek a 0 felé közelítenek hazai oldalon. Sorozatban 5-0, 10-7, 14-4-re nyertek a vendégek a Cincinnati otthonában és a széria utolsó mérkőzésén szintén hendikep győzelmet várunk. Egyrészt Strasburg kezdése szinte garancia a max 3-4 szerzett hazai pontra, másrészt pedig ez a támadóforma jelenleg a legjobb a nemzeti ligában.

4. szelvény: FH: 18:35 ; Odds: 3.96 ; Tét: 2%

Cincinnati Reds - Washington Nationals Vendég ; Odds: 1.60

A már fent említett okok miatt nálunk vendég ez a találkozó, ez az 1.60-as odds látva az elmúlt 3 meccset...no comment, ajándék odds!

Houston Astros - Seattle Mariners / Hazai csapat pontszám több mint 4.5 ; Odds: 1.65

Tegnap épp 1 ponttal csúsztunk le a 4%-os szelvényünkön a majd' 3-as oddsért, viszont ma már a tegnap megszerzett 5 pont is elegendő lehet. Nem tudjuk tovább ragozni azt, amit napról napra leírunk az Astrosról, hogy az egész liga legjobb támadósorával rendelkeznek, a legtöbb runt hozzák össze és legyen bárki is a dobó (lásd. Berrios kezdése, aki 2 napja a meccs előtt 8-2-es győzelmi mutatóval állt, mégis 8 pontot hozott össze a Houston a 2. inningben azon a találkozón) ellenük, nagyon nehéz dolga van megállítani a hazaiakat. Ma ezzel Miranda próbálkozhat meg a Seattle oldalán, aki 7-4-es győzelmi mutatóval (4.15 ERA) rendelkezik, viszont mindkét Houston elleni kezdését elveszítette, azaz ma sem igazán tud majd mit kezdeni várhatóan az Astros támadósorával.

Colorado Rockies - San Diego Padres Hazai ; Odds: 1.50

Meg kell hagyni tegnap nagyon mellé lőttünk a pont alatti fogadással a Mets - Rockies találkozón (ezért is hozunk csak nagyon ritkán line alatti opciót), viszont jó hír, hogy a Rockies nagyon összekapta magát és igencsak helyben hagyta vendéglátóját a 13 futásukkal és 18 hitjükkel. Ma ismét hazatérnek a Coors Fieldre, ahol az utóbbi időben kicsit éledező, de gyengécske Padres lesz a vendégük. A Colorado nagy versenyben van a címvédő Cubs-al a rájátszást érő 4-5. helyért, ezért minden találkozó kiemelten fontos számukra a bajnokság hátralévő részében!

Ritkán hozunk egy szelvényen 3 mérkőzést is, de ez a hármas kombináció 4-es oddsért remek lehetőségnek tűnik a mai napra!

Sok szerencsét mindenkinek! 



Készült: 2017-07-17 13:14:09

Ezt a cikket 1472 alkalommal olvasták.

 
Kapcsolat | Impresszum | Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Észrevételek