Főoldal | Információk | Bankroll Menedzsment | Statisztika | Facebook oldalunk | Linkek | Elérhetőségeink
Belépés
Regisztráció
Belépés
Elfelejtett jelszó?
Keresés
   
 
Kezdődik az NB1!
Szükség lesz a netes fogadásra
 

76. ingyenes nap / 1. szelvény: FH: 16:00 ; Odds: 2.77 ; Tét: 4%

Köbenhavn - Aalborg Hazai ; Odds: 1.50

Kezdjük ott, hogy nevetséges már az amit a Zrt. művel, minden meccsen 0.10-0.15 kevesebb szorzót kínál, mint amit interneten lehet fogadni. Ez a meccs esetében tippmixen 1.35-öt kínál, ráadásul a másik meccsünk miatt, amúgy is neten éri meg fogadni, mert nincs kötéstiltás. Elkezdődik tehát a dán bajnokság, ahol a címvédő fogadja az alapszakasz 8. helyezettjét. A vendégeknek tavaly nem sikerült olyan szezont zárni, mint az előző években sikerült, sőt a gárda egyre lejjebb süllyed és már egyáltalán nem lehet velük esélyesként számolni, bár a Köbenhavn mögött szinte semmi sansza nincs senkinek, ezért sem hagyunk ki egy ekkora oddsot. A hazaiak ahogy már említettük a toronymagas esélyesei ennek a bajnokságnak is és egy jó szezonrajttal otthon bizonyíthatják, hogy idén se gondolkozzon senki sem a bajnoki címben!

Debrecen - Mezőkövesd Hazai ; Odds: 1.85

Két átalakuló félben lévő együttes találkozik egymással az NB1 első fordulójában, ahol az "új edzők" (nevezhető újaknak hiszen Herczeg András csak 1 meccsen ült a kispadon, míg Radványi is csak "tűzoltó" volt a szezon végén) egy megfiatalodott kerettel próbálnak minél jobb helyezést elérni a bajnokságban. Az edző személye miatt a mai meccsen, illetve a bajnokságban is jobb kilátásai vannak hosszútávon a Debrecennek, a tavalyi majdnem kiesést még egyszer ez a város nem engedheti meg magának, ezért is választottak egy rutinos helyi kötődésű szakembert. A vendégek ebben a megerősödött NB1-ben papíron az egyik kiesőjelöltnek számítanak, akiknek minden idegenben szerzett pont aranyat érhet, de úgy gondoljuk nem a Debrecen otthonából reális a pont/pontok elhozatala. Szoros mérkőzésre számítunk és mivel első forduló, ezért reálisan nehéz felmérni az erőviszonyokat, de a hazai keretet több rutinos játékos alkotja, mint pl. Tőzsér, Holman vagy Mészáros, ami miatt mégis a Debrecenre szavazunk.

(Aki csak papíron tud fogadni, annak a következő elemzés/cikkünkből előrevetítjük az általunk legjobbnak vélt baseball választást a Boston Red Sox győzelmet, hogy a 3-as kötésnek meg tudjon mindenki felelni, de hosszútávon nem árt, hogy akik követnek azok rendelkeznek internetes fiókkal is, mert sokkal jobb lehetőségek várnak ott mindenkire! Baseball cikk tehát hamarosan!)



Készült: 2017-07-15 11:15:50

Ezt a cikket 211 alkalommal olvasták.

 
Kapcsolat | Impresszum | Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Észrevételek