Főoldal | Információk | Bankroll Menedzsment | Statisztika | Facebook oldalunk | Linkek | Elérhetőségeink
Belépés
Regisztráció
Belépés
Elfelejtett jelszó?
Keresés
   
 
US OPEN - DAY 6
7/5-ös US-OPEN mérlegünket ma tovább javítjuk két pontszám feletti opcióval!
 

A topligák szünetével legnagyobb figyelmünket újra a teniszre fordítjuk, ahogy azt korábban ígértük és az idei utolsó Grand Slam tornán igyekszünk profitot termelni mindenkinek! 5 nap alatt 7/5-ös találati aránynál tartunk, melyet ma igyekszünk tovább szépíteni!

Hétfőtől új formátum mentén működik tovább az oldalunk, ma pedig 2 tenisz eseményt kínálunk nektek, amiből akár az egyiket, akár mindkettőt megjátszva, single vagy kötés formájában megtudja mindenki alkotni a saját szelvényét/szelvényeit. A tipperősség minden tipp mellett szerepel, ami útmutató lehet a szelvények meghatározásában.

Összesített odds: 3.42 - tét: 4%
Bautista Agut - Del Potro 19:00 - 2%
Pontszám több mint 39.5 / ~1.90
A spanyol idén remek formának örvend és már a világranglista 13. helyét foglalta el a US OPEN indulása előtt, magabiztos szervajátéka remek fogadójátékkal is párosul, melyből rendre győztesen került ki az utóbbi időben, mint pl az utolsó GS tornát megelőző Winston-Salem-i tornagyőzelme is mutatta. Ma az örök ígéret szervakirály Del Potro lesz az ellenfele, aki csak sérülékenysége miatt nem futotta be azt a pályát, amit jósoltak neki, de ha egészséges rendre ott tud lenni a legjobb 8 vagy 16 között bármely Grand Slam tornán. Játékát ezúttal nem akadályozza sérülés és a remek szervajátéka miatt nagyon nehéz lesz őt brékelnie a spanyolnak, ezért ma egy több mint 3 szettes ütközetet várunk (3.5+ szett ~1.40 - 4%), ahol a játszmák is többnyire 9.5 v 10.5+osok lesznek. 
 
Ostapenko - Kasatkina 19:00 - 4%
Pontszám több mint 21.5 / ~1.80
Ostapenko múltkor remek játékkal győzte le román ellenfelét és hozta a nyertes tippünket, ma már keményebb fába kell vágnia fejszéjét, mivel az orosz Kasatkina lesz az ellenfele, aki szinte bárki ellen veszélyes tud lenni, ha jó napot fog ki. Ennek ellenére továbbra is a lett a favorit nálunk ebben a párharcban is (Hazai ~1.72 - 2%), de hasonlóan a román lány elleni mérkőzésén, ahol 6-4 6-4-re tudott 20 játék alatt győzni ma is közel hasonló számot várunk. 
 
1%-os téten pedig fogadunk a pontos végeredmény Ostapenko 2-1-re ~4.00-ért cserében.
 
A stratégia tippek közé a két pirossal jelzett fogadást szánjuk, a többi választás megjátszása csak az ötletadó kategóriába tartozik!
 


Készült: 2017-09-02 11:47:52

Ezt a cikket 166 alkalommal olvasták.

 
Kapcsolat | Impresszum | Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Észrevételek