Főoldal | Információk | Bankroll Menedzsment | Statisztika | Facebook oldalunk | Linkek | Elérhetőségeink
Belépés
Regisztráció
Belépés
Elfelejtett jelszó?
Keresés
   
 
Újra baseball elemzések
Olvasd el tegnapi két nyertes elemzésünket
 

Hétfőtől új formátum mentén működik tovább az oldalunk, ma este pedig 2 baseball eseményt kínálunk nektek, amiből akár az egyiket, akár mindkettőt megjátszva, single vagy kötés formájában megtudja mindenki alkotni a saját szelvényét/szelvényeit. A tipperősség minden tipp mellett szerepel, ami útmutató lehet a szelvények meghatározásában.

Összesített odds: 3.39 - tét: 2%
Toronto Blue Jays - Boston Red Sox / Red Sox -1.5 Hendikep győzelme Anderson és Sale kezdésével 23:45 - 2% ~1.74
Tegnap a Red Sox egy 4 mérkőzéses nyeretlenségi sorozatot tört meg, ami mindenképpen jót tehet az önbizalmuknak. Tették mindezt a Toronto otthonában, akik mára már lemondhattak a Wild Card helyek egyikéről, ami meg is látszik a mai dobóválasztásukon. Előhívták azt az Andersont, aki legutóbb májusban kezdett mérkőzést, akkori két kezdésein nem érte meg egyszer se a 2. inninget, annyira szétbombázta a csapata esélyeit, ez sokmindent elmond a csapata mai kilátásairól is. A Red Sox offense ebből csak profitálhat, ráadásul Sale kezdése mindig jó ómen a mérkőzés előtt, főleg úgy hogy legutóbbi kezdése nagyon elment, amit ma mindenképpen javítani szeretne és újra legalább egy 10 SO átlagot produkálni. Sale a Blue Jays elleni idei 2 mérkőzésen 15 inning alatt még nem engedett futást a Torontonak, ez pedig a legbiztosabb statisztikai mutatója lehet a mai fölényes Red Sox győzelemnek.
 
Chicago Cubs - Pittsburgh Pirates / Cubs - 1.5 Hendikep győzelme Arrieta és Kuhl kezdésével 23:45 - 2% ~1.95
Ezen a mérkőzésen is a kezdő dobó (tavalyi legjobb statos pitcher) miatt választjuk ezt a kimenetelt, Arrieta kezd ma a dombon, aki lemásolhatja, vagy közel hasonló számokat produkálhat a tegnapi 6-1-es győzelemhez. Az idei gyenge szezonkezdete után utóbbi 3 mérkőzésen már összesen csak 3 runt engedett 17.3 inning alatt, amivel szinte minden csapat kiegyezne, ha ilyen kaliberű pitcherrel rendelkezne. Ráadásul a másik oldalon az a Kuhl kezd aki idei 26 pályára lépéséből csak 6-ot tudott a neve mellé állítani, ezeken a találkozókon pedig 4.52 ERA statisztikát tudhat maga mögött. A bajnok mindenképpen az első 3 biztos rájátszás hely valamelyikét igyekszik megcélozni, amit már inkább elbukni tud, mint kiharcolni, a Pirates pedig már a jövő évi csapatát tervezheti, ami a tegnapi eredmény alapján is azt sugallja, hogy nem a Wrigley Fielden tervezik a pontok megszerzését a szezon hátralévő részében.
 
4%-os téttel egyébként megjátszható mindkét esemény hendikep nélküli formája is, melyből 2.06-os odds jön össze. Biztosabb a választás, de kisebb pénzért kockáztatunk nagyobb tétet. Mindenki saját belátására van bízva a szelvényválasztás, reméljük az elemzéssel sikerült megkönnyíteni a dolgotokat!
 


Készült: 2017-08-29 17:35:01

Ezt a cikket 364 alkalommal olvasták.

 
Kapcsolat | Impresszum | Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Észrevételek