Főoldal | Információk | Bankroll Menedzsment | Statisztika | Facebook oldalunk | Linkek | Elérhetőségeink
Belépés
Regisztráció
Belépés
Elfelejtett jelszó?
Keresés
   
 
Összesített baseball elemzés
Csokorba szedtük a mai választásainkat
 

Rendhagyó elemzéssel érkezünk ma, 9 fogadásban is látunk fantáziát a mai napon, ezeket kielemezzük mind nektek és mindenki saját belátására és döntésére van bízva, mely elemzés győzi meg jobban a fogadás megtétele mellett, ill. követve az eddigi stratégiánkat mit mivel kombinál össze. Privát üzenetben várjuk ötleteiteket, javaslataitokat, ill. szelvényeiteket 21:00-ig, mi ezután frissítjük a cikket és kitesszük az elemzés végére a saját szelvényeinket!

Időrendi sorrendben haladunk!

21:40 Arizona Diamondbacks - Houston Astros / Vendég, Banda és Peacock kezdésével ; Odds: 1.83

01:05 Washington Nationals - Los Angeles Angels / Hazai, Gonzalez és Skaggs kezdésével ; Odds: 1.86

01:07 Toronto Blue Jays - Tampa Bay Rays / Hazai, Estrada és Snell kezdésével ; Odds: 1.86

01:10 Boston Red Sox - St.Louis Cardinals / Hazai, Porcello és Leake kezdésével ; Odds: 1.74

01:10 Boston Red Sox - St.Louis Cardinals / Hazai csapat pontszáma több mint 4.5, Porcello és Leake kezdésével ; Odds: 1.66

02:05 Chicago Cubs - Cincinnati Reds / Hazai, Hendricks és Castillo kezdésével ; Odds: 1.57

02:40 Colorado Rockies - Atlanta Braves / Hazai, Freeland és Newcomb kezdésével ; Odds: 1.71

02:40 Colorado Rockies - Atlanta Braves / Hazai hitek száma több mint 10.5, Freeland és Newcomb kezdésével ; Odds: 2.00

04:10 Los Angeles Dodgers - Chicago White Sox / Dodgers -1.5 Hendikep győzelme Wood és Gonzalez kezdésével ; Odds: 1.66

Elemzés:

21:40: Peacockkal már sokszor nyertünk, miért ne tennénk meg ma is? 10-1-es győzelmi mutatója az elitbe repíti a pitcherek között, 3.07-es ERA mutatója TOP dobót jelent úgy, hogy a szezont még cseredobóként kezdte és 12 meccset követően kezdett először, ezt a bizalmat pedig maximálisan meghálálja. Két kezdését rontotta el igazán idén, de többnyire kiegyensúlyozott teljesítménnyel rukkol elő. Banda nemrég került a csapathoz, eddigi három kezdéséből egyet nyert meg, a statisztikája nem mérvadó és a Houston is kezd éledezni késő nyári álmából. Ilyen oddsért szinte bűn kihagyni Peacock kezdését, ő lehet a kulcsa a mai győzelemnek még akkor is ha a Houston utóbbi 7 találkozójából csak egyet nyert meg.

01:05: Gio Gonzalez Scherzer után a legjobb formában lévő pitcher a Nationals keretében, 10-5-ös győzelmi mutatója mellett klasszis 2.59-es ERA statisztika áll. A fővárosiak Harper kiválásával is menetelnek tovább és bár jó formában van az Angels, hiszen utóbbi 6 meccsüket megnyerték (amit a magas hazai odds is mutat), de nem Skaggs kezdése az, amivel nyerni lehetne a Nationals Parkban.

01:07: Bár merész a Torontora fogadni idén, főleg egy divízión belüli párharcban, de Snell idén bármit csinál nem tud meccset nyerni. 15 pályára lépésén nincs győzelmet érő pitcher teljesítmény mögötte (persze ebben a gyenge csapat teljesítmény is benne van), amit nehéz szívvel lehet csak kihagyni egy ekkora oddsért cserében. Bár a Rays jobban áll a tabellán nincs nagy különbség a két csapat között, ill. legutóbbi 10 meccsükből csak kettőt tudtak megnyerni, ami szintén a hazaiak mellett szól. Az idény elején még háromszor is sikerült nyerniük idegenben, ez április végére megfordult, azóta pedig 5 hazai meccséből négyet megnyert otthon a Blue Jays. Az egyetlen buktató Estrada kezdése lehet, ami kettejüket nézve akár egy sokpontos találkozó is lehet, de utóbbi 4 kezdését eléggé összekapta a mexikói születésű pitcher, ami miatt is a Torontora szavazunk.

01:10: A Boston a liga egyik legjobb formájában lévő csapata, Sale pitcher fronton döntöget rekordokat, míg az offenseben Benintendi és Devers az, aki fiatal létére már lassan minden rekordot megdönt. Bár tavaly Porcello volt a legjobb dobó a keretben, idén azért visszafogottabban teljesít, egyedül az ő neve bizonytalanít el a hazai győzelmet illetően, ezért is fogadunk hazai over pontszámra is, amiben talán nagyobb a lehetőség a mai napon. Leake utóbbi két kezdésén 19 hitet engedett a gyenge ütősorral rendelkező Cincinnati és Kansas ellen, azaz nem biztos hogy az ő kezdése a legjobb döntés egy ilyen jó formában lévő Red Sox ellen.

02:05: Tegnap a Cubs szétütötte a Redset, 15 run már-már a tavalyi bajnoki formát mutatja, ezt pedig ma a gyenge Castillo sem segíti. Sokszor nyertünk már ellene idén és statisztikája alapján nem jobb mint tegnap Wojciechowski, azaz ma is parádéra van kilátás főleg úgy hogy Hendricks nem sok pontot fog engedni ma sem ellenfelének, de mi megelégszünk a sima hazai választással is, ami az oddsok alapján és véleményünk szerint is az egyik legjobb választás mára.

02:40: Freeland az egyik legjobb dobó a Rockies keretében, 11-7-es győzelmi mutatóval rendelkezik, ezért a mostanában nem túl jól működő offense (ami ahogy írtuk tegnap is csak az átlag 3 pontot hozta) miatt jó választás az edzők részéről a kezdése, viszont a tegnap elbaltázott 10.5+ hitet hazai pályán ma sem hagyjuk ki, mert Newcomb kezdése 1-7-es győzelmi mutatójával már végre valami igazán jó garanciának tűnik arra, hogy ezt a 2-es oddsot bezsebeljük. Egyébként is a dobók közötti különbség ma is a hazaiak felé billenti a mérleg nyelvét, azaz elég valószínű ezen a találkozón, hogy mindkét választás sikerrel zárul.

04:10: A Dodgers továbbra is a legtöbb győzelemmel rendelkezik, számszerűen 83. győzelmüket aratták vasárnap éjszaka és formájukat tekintve is (8-2 utóbbi 10 meccsen) sokkal erősebbnek tűnnek a már a jövő évre tervező White Sox ellen. Vasárnap a Kansas hazai pályájukon sújtott le 14 runt, amiből valószínűleg nehéz lesz felállniuk és erre nem pont a Dodger Stadium a legjobb lehetőségük a talpra állásra, amit mutat a hazaiak 1.28-as oddsa is. Ha mindehhez hozzátesszük azt is, hogy a haziak részéről Wood kezd a dombon, aki Kershaw után a 2. legjobb ERA mutatóval rendelkezik a listavezetőnél (2.37 ERA), akkor valós lehet a hendi győzelem elérése a hajnali órákban. Gonzalez nagyon kiszámíthatatlan idén, augusztus 3-án 1.2 inning alatt 7 hitet és 7 runt produkált a Boston ellen, viszont a Houston ellen 8 inning alatt csak 5 hit és 1 run szerepelt mindössze, azaz nem tudjuk melyik arcát hozza most, de annyi bizonyos hogy ma az ő kezdése győzelmet nem fog eredményezni a chicagoi alakulatnak.

 

Nos mi minden nap ezzel a problémával küszködünk és senki nem látja azon tippeket, amiket végül nem hozunk és hogy mennyi munka van amögött, mire a cikk kikerül az oldalra, de mostanában mindig úgy tudunk dönteni hogy nem azokat a meccseket választjuk, ami amúgy jött volna és hiába tippelünk jobban a statisztika szerint a szelvények végül a kukában landolnak. Itt az oddsok a single fogadás nyerési határát bőven súrolják (ami egy hosszútávú single fogadó esetében hogy nyereséges legyen ~1.65-1.70 felett kell hogy legyen), tehát egyesével sem kis oddsokat hozunk 1.35-1.40 körül, pedig az lenne a legegyszerűbb hogy elmondhassuk magunkról milyen jó százalékban dolgozunk, de mi ilyen esetekben is hendi opciót hozunk, mint pl. a Dodgers esetében, amit lehozhatnánk sima hazaira 1.28-ért és mondhatnánk fasza gyerekként hogy igen ma is eltaláltuk. A 9 mérkőzés átlag oddsa is ~1.765, amit single fogadásban azonos téten 5 győztes és 4 vesztes találati aránynál már a befektetési ár biztosított, 5 találat felett pluszos az egyenlegünk. Természetesen ez a single fogadás hátránya, hogy több mérkőzést kell fixen eltalálni a biztos profithoz, ezért fogadunk mi átlag 3.00 feletti szelvényekkel két meccs kombinálásával. 

...hogy mik lesznek ezek a választásaink, 21:00 után itt a cikk végén elérhetőek lesznek, addig is jó tippelést mindenkinek!

Választásaink:

1.

Washington + Colorado 10.5+ hit / ~3.76 ; Tét: 4%

2.

Cubs + Dodgers / ~2.60 ; Tét: 4%



Készült: 2017-08-15 12:09:08

Ezt a cikket 1084 alkalommal olvasták.

 
Kapcsolat | Impresszum | Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Észrevételek