Főoldal | Információk | Bankroll Menedzsment | Statisztika | Facebook oldalunk | Linkek | Elérhetőségeink
Belépés
Regisztráció
Belépés
Elfelejtett jelszó?
Keresés
   
 
Vegyes - 4%
Talán kijelenthetjük, hogy idei legjobb elemzésünket sikerült összehozni a mai napra
 

FH: 20:45 ; Odds: 2.76 ; Tét: 4%
 
Los Angeles Dodgers - San Diego Padres / Dodgers -1.5 Hendikep győzelme Hill és Richard kezdésével ; Odds: 1.62
A Dodgers rekordot rekordra halmoz, már 81 győzelemnél tart a szezonban, legutóbbi 17 meccséből csak kettőt veszített el, megérdemelten vezeti és valószínűleg nyeri is meg a Nemzeti Liga alapszakaszát. Mai ellenfele a San Diego lesz, idén ez lesz már a 12. mérkőzésük köszönhetően NL Nyugati divíziójának, ezekből 9 találkozót megnyert a Los angelesi csapat, hazai pályán pedig 5-ből 4-et sikerült megnyerni, ezeken mind hendi győzelem született. Két opción gondolkoztunk ezzel a meccsel kapcsolatban, a hazaiak pontszámát 4.5-re adják, ami kicsit csalóka, de idén rengeteg találkozó végződött a szimpla 3-4 szerzett pontos győzelemmel, mert a csapat remek bullpenje 0-1 ponton tudja tartani aktuális ellenfeleit. Richardot egyébként sem tartjuk jó dobónak, 23 kezdésén 5 győzelmet tud felmutatni (5.17 ERA), idei 3 Dodgers elleni kezdésén 12 runt tudott összehozni ellenfelének úgy, hogy a legelső találkozót nullára hozta, úgyhogy szezon közben az offense is kiismerte dobási stílusát. Hill a Padres ellen idén 12 inning alatt mindössze 1 runt engedett, amely összehasonlításból csak egy hendi győzelmet tudunk elképzelni, de zárójelben megjegyezzük, hogy stratégia tippen kívül érdemes lehet fogadni a hazai over pontszámot is!
 
Arsenal - Leicester City / Mindkét csapat szerez gólt ; Odds: 1.70 
Megkezdődnek tehát a topligák, sokkal jobban kitérünk majd a focival kapcsolatos apró részletekre, mint az előszezon idején.
Nem is lehetne egyszerűbb dolgunk a Premierleague nyitányán, mert sikerült egy elég komoly párharcot kisorsolni rögtön az első fordulóra. Az Arsenal jó hajrájának köszönhetően végül büntetőpárbajban legyőzte a Chelseat és megnyerte a Szuperkupát, de azért vannak hibapontok ebben a gépezetben. Tulajdonképpen az Arsenal évek óta az egyik legjobb játékoskerettel rendelkezik főleg a támadó szekcióban és a támadásokért felelős középpályások tekintetében, viszont a következő lista a hiányzókról több mint tekintélyes:
Sanchez, Ramsey, Özil, Mustafi, Gabriel, Cazorla, Wilshere, Coquelin, Mertesachker, Koscielny.
A felsorolásban szereplő nevek 80%, hogy nem szerepelnek a kezdőcsapatban, de valószínűleg a keretben sem, így már rögtön az év elején egy elég foghíjas kezdő 11-el kell kiállniuk az ágyúsoknak:
 
Várható kezdőcsapat: 
Cech - Holding Monreal Kolasinac - Bellerin Elneny Xhaka Iwobi - Welbeck Lacazette Oxlade-Chamberlain.
 
A Lacazettel megerősödött támadósort leszámítva ez a csapat a hiányzók ismeretében igen foghíjas, ami lehetőséget ad a vendég együttesnek. A Leicester legnagyobb erősítése talán idén is Vardy és Mahrez megtartása (legalábbis eddig), habár leigazolták a Manchester City fiatal támadóját Iheanachot, ill. a Sevilla rutinos spanyolját Iborrát, valószínűleg egyik játékos sem lehet majd a kezdőcsapat tagja, valamint komoly hiányzó lehet még a védelemben Huth és a középpálya védelméért felelős Drinkwater, ami szintén a gólváltás lehetőségét erősíti.
 
Várható kezdőcsapat:
Schmeichel - Simpson Maguire Morgan Fuchs - Mahrez Ndidi Amartey Gray - Vardy Musa
 
Sokgólos mérkőzést várunk a hiányzók ismeretében, amin azért nagyobb az esélye a hazai győzelemnek, ezért is szerepel ez az opció a második szelvényünkön:
 
2. szelvény:
Arsenal - Leicester City / Mindkét csapat szerez gólt és hazai ; Odds: 2.80 ; Tét: 1%


Készült: 2017-08-11 10:09:48

Ezt a cikket 208 alkalommal olvasták.

 
Kapcsolat | Impresszum | Adatvédelem | Jogi nyilatkozat | Észrevételek